Over de Makers

StoryBasedMedia ontwikkelt SwipeStories, een nieuw format voor digitaal lezen. We richten ons op het schrijven, vormgeven en produceren van nieuwe SwipeStories zowel in eigen productie als in opdracht.

Naast het transmediale project "Freddie", maakten we "Per Ongelukt!" een SwipeStory bij het Kinderboekenweekgeschenk 2015 geschreven door Simon van der Geest. ("Per Ongelukt!" is gratis verkrijgbaar in Appstore en Google Play).

Email Us

Bram de Goeij

Creative Director

Bram richtte in 2013 StoryBasedMedia op, om nieuwe digitale mogelijkheden in te zetten bij het vertellen van een verhaal. Hieruit ontstond Freddie. Bram is verantwoordelijk voor de regie van de theatervoorstelling en de swipe stories. Alle illustraties en het 3D design in de swipe story zijn door hem gemaakt. Naast het project Freddie is Bram theaterregisseur van diverse familievoorstellingen.

Telefoon Bram: 06 24 56 11 09

Heleen Suèr

Creative Producer

Heleen schreef de tekst voor de allereerste leesApp van StoryBasedMedia. Sindsdien werkt ze met Bram aan de ontwikkeling van het format en maken van verhalen. Naast het schrijven van SwipeStories en het produceren voor StoryBasedMedia, is Heleen freelance schrijver/editor van commerciële teksten en scenarioschrijver van speelfilms en televisiedrama. Zij schrijft alle Freddie verhalen.

Telefoon Heleen: 06 48 26 81 75

Tamara Keasberry

Financial Director

Tamara voegde zich begin 2015 bij StoryBasedMedia. Naast het voeren van het financiële beleid en project coördinatie bij StoryBasedMedia, is Tamara oprichter van Bureau Tamtam gespecialiseerd in communicatie, marketing en zakelijke leiding in de creatieve sector.

← Terug